Agenda

In de agenda staan allerlei evenementen, zoals concerten van Nedersaksische bands, optredens van cabaretgroepen, lezingen en cursussen. Vanwege de Corona ligt dat nu allemaal een beetje plat. Maar als deze ellendige pandemie straks voorbij is, hoop ik weer een mooie gevulde agenda te kunnen laten zien. Lees verder...

Bezoekers

Vandaag 40
Deze week 212
Deze maand 251
Sinds 11-2008 588760

Vertalingen
 

 

 

Boeken in Nedersaksische vertaling
Een aantal boeken die oorspronkelijk in het Nederlands of in een andere taal zijn verschenen, zijn vertaald naar het Nedersaksisch. Hier vind je een overzicht.

 

Per taalgebied
Gronings
Drents
Twents
Achterhoeks
Noord-Duits
Overige

 

Per reeks
De Bijbel
Nijntje
De Gruffalo
Asterix en Obelix
Suske en Wiske
Overige

 

 

 
Citaat van de dag

"Van dat, waarvan men niet kan spreken, moet men zwijgen.
Van dat, woarvan men nig kan sprekk’n mot men zwiegen "
- Ludwig Wittgenstein -
(1889-1951)

Helpen?

In 2020 en 2021 hoop ik deze webzijde flink uit te kunnen breiden. Het Nedersaksisch verdient dat: een mooie plek op het internet dat het startpunt is voor iedereen die iets met Nedersaksisch doet en voor iedereen die er meer van wil weten. Hoe kunt u helpen? Door ideeën aan te dragen. Ik heb zelf allerlei ideeën over wat ik nog op deze webzijde wil realiseren. Maar ik ben ook maar één mens. Als er iets is waarvan u denkt: "Dat zou nou echt moeten staan op hèt digitale platform voor het Nedersaksisch!", laat het me weten, dan ga ik dat proberen te realiseren.
Contact opnemen